Vrouwencirkel 24 juni 2019


Oproep

Heb je het gevoel dat je ruimte nodig hebt en wil je even weg van je dagelijkse beslommeringen om jezelf op te laden, je twijfels te uiten, ideeën uit te wisselen, je gedachten te ordenen, te dromen, te relaxen, te huilen en te lachen met vrouwen die dat ook willen? Dan nodigen we je uit om in de cirkel te stappen die we samen met jou willen vormgeven. Want samen kunnen we een ruimte creëren waar we elkaar kunnen inspireren met behulp van poëzie, muziek, natuur, yoga en meditatie (en wat jij zelf aandraagt) om zo je innerlijk leven te voeden en je hart te openen.


Van oudsher komen vrouwen bij elkaar, bij de wasplaats, bij het bereiden van voedsel en tijdens rituelen om zich met elkaar te verbinden en elkaar te sterken. Met onze gebundelde kennis en wijsheid kunnen we elkaar helpen, van vrouw tot vrouw, door te luisteren en samen naar binnen te keren.

We komen graag samen met jou om een liefdevolle omgeving te creëren waar gezonde en evenwichtige groei kan gedijen. Voor onszelf, voor alle mensen en dieren…. voor onze Aarde.


Met elkaar geven we invulling aan de bijeenkomsten met elke keer een ander thema en/of een andere activiteit. We delen, voelen en ervaren in vertrouwen en met wederzijds respect.


Op verschillende manieren maak je contact met jouw eigen wijsheid, ontdek je de bronnen van liefde en geluk in jezelf en in verbinding met de ander. Kennis, ervaring en inzicht waarmee je jouw leven en omgeving verrijkt. Zo zet de vrouwencirkel vanuit jouw middelpunt een rimpeling van betekenis in beweging.


Voor wie?

Voor vrouwen jong en oud in (de omgeving van) Leidsche Rijn. Maximaal 10 deelnemers


Praktisch

Maandag 24 juni, bij In De Kern Gezond, Leidsche Rijn Centrum

Van 19.15u tot 21.30u (start programma 19.30)

Het aantal plekken is beperkt dus als je wilt deelnemen reageer dan snel. Stuur een korte motivatie naar:

cynthia_stijger@hotmail.com en joycelyn.bartlett@gmail.com

Cynthia is schrijfster, kunstenares en studeert Yoga en Wijsbegeerte.


Joycelyn is Human Givens Therapeute, Mindfulnesstrainer en Loopbaanbegeleider en heeft een eigen praktijk. Zie ook www.joycelynbartlett.com