top of page
Joycelyn Bartlett

"Als je je kijk op de dingen verandert

verander je de dingen waar je naar kijkt."

Niets staat op zichzelf. Alles is met elkaar verbonden

Je goed voelen, werkplezier ervaren en gezonde relaties onderhouden met jezelf, de ander en met de omgeving gaat over verbinding. Dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden, geeft nieuwe betekenis aan de vraagstukken en uitdagingen waarvoor we gesteld worden. Betekenis geven aan en het van betekenis zijn in dit leven is mijn grootste drijfveer.   

 

Duurzame verandering komt van binnenuit

Ik heb in mijn loopbaan inmiddels  honderden mensen begeleid in veranderprocessen. Duurzame verandering bij mensen in gang zetten is wat mijn werk zo geweldig maakt. Zowel in mijn werk als in mijn privé leven heb ik ontdekt dat om van grote betekenis te kunnen zijn je het klein kunt houden. Het antwoord op complexe vragen ligt vaak besloten in de eenvoud van het hart. 

 

Perspectief verbreden-Keuze mogelijkheden verruimen

(Vak)Literatuur, nieuwe wetenschap en kennis van oude wijsheidstradities geven inzichten en ervaringen die ik integreer in mijn persoonlijk leven en werk. Dit helpt om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te belichten, waardoor het perspectief verbreed en keuze mogelijkheden verruimen.

 

Counselor-Trainer-Adviseur

​Ik werk als Counselor*, (Mindfulness cat. 1) trainer en (-loopbaan)adviseur Voor particulieren, bedrijven, onderwijs- en overheidsinstellingen. 

 

​Individuele begeleiding, trainingen en productontwikkeling

Op het gebied van burn- out preventie en herstel, coaching, persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, Vitaliteit en Mobiliteit.

* zie Human Givens Institute UK

bottom of page